Elke maandag- en donderdagavond in mei is webinaravond, feestdagen uitgezonderd! Hieronder vind je een overzicht van alle webinars, met een kort woordje uitleg. Inschrijven is noodzakelijk, klik de naam van de workshop aan om naar de inschrijvingspagina te gaan.

 • Maandag 3 mei om 20 uur: Wij-tijd met Bjorn Accoe (3-12jaar)
  ‘WijTijd’ inspireert ouders om kosteloze koestermomenten door te brengen met hun kinderen, kansen die dagelijks voor het grijpen liggen om mooie herinneringen te maken. Concrete, speelse en haalbare tips!
 • Donderdag 6 mei om 20 uur: Risicovol spelen (0-12 jaar)
  Wat is risicovol spelen (niet)? Waarom is het belangrijk? En hoe pak je dat aan? Na deze lezing ben je helemaal mee met het ABC van risky play!
 • Maandag 10 mei om 20 uur: Eten, slapen, spelen (0-3 jaar)
  Een peuter ontwikkelt een eigen wil en karakter. In de webinar bespreken we dagelijkse situaties van eten, slapen en spelen. We kijken hoe je peuter experimenteert met zelfstandigheid én hoe je hiermee om gaat!
 • Maandag 17 mei om 20 uur: Stress bij kinderen (3-12 jaar)
  Wat is de impact van stress op kinderen, hoe kan je stress herkennen en hoe ga je hier als ouder mee om?
 • Donderdag 20 mei om 20 uur: Jij en je puber (12-16 jaar)
  Met de puberteit van je kroost breekt een pittige periode aan. Vol uitdagingen, online en offline. Grappige anekdotes en praktische tips komen aan bod om die turbulente tienertijd leuk en luchtig te houden.
 • Donderdag 27 mei om 20 uur: Onderhandelen met je kind (6-14 jaar)
  Waarom zou je onderhandelen met je kind? Je leert je kind constructief omgaan met verschillende meningen…
 • Maandag 31 mei om 20 uur: Zelfvertrouwen bij kinderen (3-12 jaar)
  De essentie van opvoeden is: kinderen geven wat ze nodig hebben om uit te groeien tot zelfredzame, veerkrachtige en liefdevolle jongvolwassenen.