Buitenschoolse Kinderopvang

Vanaf het moment dat je kind naar school gaat, kan je beroep doen op voor – en naschoolse kinderopvang. In onze gemeente heb je verschillende mogelijkheden.

Gemeente Berlare organiseert buitenschoolse kinderopvang op drie locaties: in Berlare, Overmere en Uitbergen. Voor en na school worden de kinderen van de scholen De Duizendpoot, Sint-Jozef Overmere en gemeenteschool Uitbergen gebracht naar de opvanglocatie, het dichtste bij de school. Indien jouw kind op een andere school zit, is daar opvang voorzien, of kan je zelf jouw kind naar de IBO brengen indien je dat wenst. ‘s Morgens kunnen kinderen er terecht vanaf 7 uur en ‘s avonds is dit tot 18.30 uur.

Tijdens vakanties én op schoolvrije dagen kunnen alle kinderen terecht op deze opvanglocaties. Inschrijven is noodzakelijk. Als je jouw kind wil inschrijven voor de gemeentelijke kinderopvang stuur dan een mailtje naar kinderopvang@berlare.be of bel 052 43 25 40.

Meer info www.beleefberlare.be/kinderopvang

 

GO! BS Ten Berge en VBS De Kleurenboog  voorzien zelf voor – en naschoolse kinderopvang op reguliere schooldagen.

GO! BS Ten Berge organiseert zelf voor – en naschoolse kinderopvang op de school tijdens normale schooldagen. De voorschoolse opvang is open vanaf 7 uur. Na school is er opvang voorzien van 15.30 tot 18 uur. Op woensdagnamiddag voorziet de school opvang tot 17 uur.

Meer info www.tenberge.be, 052 42 35 04 of directeur@tenberge.be

VBS De Kleurenboog organiseert zelf voor – en naschoolse kinderopvang op de school tijdens normale schooldagen. De voorschoolse opvang is open vanaf 7 uur. Na school is er opvang voorzien tot 18 uur. Op woensdagnamiddag is er géén opvang op school zelf, maar dan kan jouw kind wel naar de kinderopvang De Speling in Overmere gebracht worden.

Meer info www.dekleurenboog.be, 09 367 81 84 of directie@dekleurenboog.be